Svineinfluensaen kommer tilbake

–De som tok pandemivaksinen i fjor, vil nok fortsatt være beskyttet mot pandemiviruset. Om andre grupper også bør ta vaksinen vil Folkehelseinstituttet komme tilbake til…….

Likevel oppfordrer fungerende avdelingsdirektør og overlege Bjørn Iversen alle i risikogruppene til å ta vaksinen mot sesonginfluensaen som kommer på markedet i slutten av måneden.Les hele saken her

*
Eierskap eller interessent i legemiddelindustrien?
Nyhetsspeilets journalist, Armin Bahrami, Thorvald Stoltenberg:
*
AB: Er det sant at du har aksjer i GlaxoSmithkline og at du kjøpte dem i 2006?
TS: Hvor har du hørt det?
AB: Det er ganske godt spredt over Internett.
TS: Ja, men hvis du er ordentlig informert…, så burde du vite at det er undersøkt, og det er bare tøv. Det er sludder og tøv.
AB: Så Stoltenberg-familien er ikke…?
TS: Kapital har undersøkt det, og Finansavisen har undersøkt det, og har skrevet at dette bare er sludder, og det må du også nå komme med.

Det som er merkelig med Stoltenbergs reaksjon på dette spørsmålet – utover at han forsøker å presse Nyhetsspeilets journalist til å endre oppfatning – er at han henviser til at andre har undersøkt hvorvidt han har aksjer (slik det påstås) i legemiddelselskapet.

Nyhetsspeilets journalist, Armin Bahrami, Thorvald Stoltenberg.Intervjuet kan dere se her:
*
Gjennom et utall taler, innlegg og kommentarer, såvel som gjennom
statsbudsjettet, har Jens Stoltenberg entusiastisk fremmet den globale
vaksinealliansen GAVI. GAVI er statsministerens, Arbeiderpartiets og
regjeringens flaggskip i det internasjonale utviklingssamarbeidet. *Til
beste for barna og/eller "farmasøytisk industri og Bill Gates? ":http://www.rorg.no/Artikler/1435.html

’*
1919 – Stortinget vedtok å kjøpe tomt i Geitmyrsveien for å bygge et folkehelseinstitutt
*
Norge var imidlertid et av de fattigste landene i Europa på den tiden. Bare Albania var fattigere. Staten hadde ikke råd til å bygge annet enn en stall og et lite hus for dyrepasserne. Tomten lå brakk i mange år, og de ambisiøse planene om en moderne laboratoriebygning ble ikke realisert før Rockefeller Foundation donerte en million kroner til den norske stat i slutten av 1920-årene.

Donasjonen hadde en viktig betingelse: Den norske stat måtte binde seg til å finansiere permanent drift av et nasjonalt folkehelseinstitutt. Plaketten med inskripsjonen om samarbeidet mellom Rockefeller Foundation og den norske stat finnes fortsatt på hjørnet av Folkehelseinstituttets gamle hovedbygning, som nå er erklært verneverdig.Folkehelseinstituttets historie

Vist 246 ganger. Følges av 1 person.
Annonse